start_imgKahl_logo
EXTRUDER & CO: CALITATE PERSONALIZATA

Pietele clasice pentru extruderele KAHL si alte solutii tehnice sunt:industria hranei pentru animale, industria alimentara si furajul animal (PETFOOD). Kahl este un producator principal al instalatiilor de reciclare a anvelopelor second-hand, biomasei, lemnului, paielor, deseurilor din plastic,namoluri de epurare, precum si a deseurilor menajere si industriale.
Mai mult de 130 de ani de experienta in constructia de echipamente si utilaje ne-au transformat in cel mai cautat partener de contact in ceea ce priveste echipamentele si utilajele, cum ar fi: extrudere, prese, instalatii de peletizare sau sisteme de racire de granulat. Scopul nostru ramane sa dezvoltam un produs tot mai bun pentru clientii nostrii. Din acest motiv noi colaboram cu institutii de cercetare si universitati. Puteti fi intotdeauna siguri ca vom livra mereu utilaje optime de peletizare a lemnului,de prelucrare a cerealelor, de reciclare a anvelopelor s.a.m.d. In gama noastra de oferte se regaseste service-ul si reparatia acestor utilaje, precum si a celorlaltor produse pe care le puteti gasi la noi.

Mai multe informatii despre grupul Kahl gasiti aici

teaser_recycling

 

Instalații pentru biomasa
Peletizare lemn, peletizare paie, mori cu tăvălug, uscător cu bandă si prese de peletizare

 

RecyclingLogo2


Instalații pentru reciclare

Instalatii de reciclare a anvelopelor, compostului, nămolului de epurare, prafului de cocs, unități cu banda si prese de peletizare

 

teaser_lebensmittelindustrie
Industria chimica, farmaceutica si alimentara

Instalatiile de peletizare cum ar fi uscatorul, racitorul, agregate de gatit, prese de peletizare pentru productia de produse sub forma de pulbere, bucati mai mari si forma pastoasa

 

teaser_futtermittel-petfood
Tehnologii pentru furaj animal (PETFOOD)

Prese pentru furaj animal, extrudere, utilaje de furaje combinate. Va oferim metode de productie flexibile. Asigurati-va succesul folosind cea mai inalta tehnologie pentru furaj animal- adica extruderul Kahl!

Back To Top