Kahl_Gebaeude1KAHL proiectează, dezvoltă şi construieşte maşini, instalaţii şi fabrici de producţie la cheie pentru condiţionarea şi compactarea multor produse diferite pentru o mare varietate de industrii.

Presa de peletizare cu matriţă plană şi expandorul cu deschidere inelară sunt produsele cu cel mai mare succes ale firmei KAHL.

AMANDUS KAHL este o afacere mijlocie de familie, gestionată de proprietarii săi. A fost fondată în 1876 ca producătoare de mori cu tavalut şi prese de peletizat. Astăzi, privim în urmă la mai mult de 125 de ani de construcţii de maşini şi instalaţii.În jurul anului 1920, presa de extrudare a fost proiectată, brevetată şi vândută în întreaga lume. În 1920 a fost livrată prima presă de peletizare – precursoarea presei de peletizare cu matriţă plană, care a fost îmbunătăţită în mod constant până astăzi.

Kahl_Gebaeude2

Compania a făcut multe invenţii importante cu brevete înregistrate. Motivaţia noastră a fost întotdeauna găsirea unor soluţii tehnice şi cât mai bune pentru clienţii noştri. Principalele maşini şi componente ale instalaţiilor sunt produse în fabrica noastră principală din Reinbek, lângă Hamburg, care a fost certificată conform DIN EN ISO 9001.Cercetarea, proiectarea, dezvoltarea şi sinergiile cu instituţiile de cercetare, universităţile, precum şi clienţii noştri internaţionali sunt obiectivele esenţiale ale companiei noastre. Acordăm o mare importanţă serviciilor. Serviciile noastre includ o instalaţie pilot pentru teste cu produse client, o reţea de ingineri, precum şi unităţi de afaceri şi reprezentanţe în întreaga lume.

În 1991 a fost fondat KAHL Group. Astăzi, membrii grupului sunt:

Kahl_logo Schule_logo Neuhaus_Teotec_logo Heinen_Logo
AMANDUS KAHL GmbH & Co. KG F.H.SCHULE MUEHLENBAU GmbH NEUHAUS NEOTEC GmbH HEINEN FREEZING GmbH & Co. KG

 

EXEMPLE DE CLIENŢI KAHL:

Industria hranei pentru animale: fabrici complete de hrană combinată, instalaţii şi maşini individuale
Industria zahărului: instalaţii de peletizare pentru pulpă de sfeclă uscată
Industria chimică: instalaţii de peletizare pentru produse: pulverulente, cu structură grosiere sau păstoase
 Industria de eliminare şi reciclare: instalaţii pentru producţia de fluff şi peleţi, instalaţii de reciclare pentru anvelopele uzate
Industria alimentară şi nutriţională instalaţii complete pentru alimentaţia bebeluşului, instalaţii de preparare a cerealelor, instalaţii de condiţionare a cerealelor, instalaţii de peletizare

 

Kahl Competence Tehnology

Mai multe informatii despre Kahl in prospectul de mai jos:

Descarca informatii despre Kahl sub forma unui prospect

 

Back To Top