bormabanner

Intotdeauna prima optiune pentru tratarea cosmetica a lemnului.

Descarcati catalogul >> Download << click dreapta, save.

prodottiMateriale ideale pentru reparatii, restaurari si retusari suprafete din PAL. lemn masiv – ceara, filturi, chituri si uleiuri.

 

 

 

 

 

STUCCORAPIDOWeichwachs. Chit pe baza de ceara, ideal pentru reparatii si retusari pentru PAL melaminat, acopera rapid si eficient ciobiturile si rupturile  mici aparute in procesul de lucru. Disponibil in 90 de nuante de culori.

 

 

 

 

 

HARTWACHS
Hartwachs.
Chit pe baza de shellag, temperatura de topire de 95°C, pentru reparatii in adancime atat pentru lemn masiv cat si pentru PAL melaminat. Disponibil in 90 de nuante de culori.

 

 

 

 

 

HOLZ_MARKERHolzmarker. Filt de retus semitransparent sau cu acoperire opaca, ideal pentru retusarea zgarieturilor sau a decolorarilor pe suprafete mici atat pentru PAL melaminat cat si pentru lemn masiv. Disponibil in 90 de nuante de culori.

 

 

 

 

 

holzspray
Holzspray.
 Lac in spray lucios.

 

 

 

 

 

profix_penProfixpen. Marker de retus pe baza de lac.

 

 

 

 

 

 

 

ECOSTUCCOEcostucco. Chit ecologic pe baza de apa cu uscare rapida foarte usor de utilizat cu posibilitatea schimbarii nuantelor, utilizat pentru repararea suprafetelor din lemn masiv. Disponibil in culori natur.

 

 

 

 

 

cera_neutroCeara neutra universala. Se foloseste pentru intretinerea suprafetelor ceruite cum ar fi mobilier, parchet, piese antice, etc. Usor de utilizat, transparent cu luciu oglinda.

* Pentru intreaga gama de nuante, solicitati catalogul BORMA

 

 

 

 

In afara acestor produse va mai sta la dispozitie o gama larga de produse pentru restaurare si retusari cum ar fii: filturile semitransparente Profix, lacurile de retus, deceratoare, baituri, coloranti, ceara de albina, Carnabau, etc. Mai multe informatii gasiti pe pagina de internet: www.bormawachs.it

 

Back To Top