S u c c e s  p r i n  c a l i t a t e

Firma EET East European Trade SRL este o firma mixta romano-germana. A fost infiintata deja in 1992, de catre dl Dr. Guenther Neumann si dna Codruta Iacob, in Targu Mures. Obiectivul a fost punerea la dispozitie a tehnologiilor germane valoroase, speciale, intreprinderilor de prelucrarea lemnului din Romania. Deasemenea ofeream si o finantare externa si interna proprie.

Una dintre primele reprezentante a fost firma HOLZ-HER. In decursul anilor s-au mai alaturat si alti producatori renumiti de masini, ca MARTIN, KUENDIG, FESTOOL si multe intreprinderi cu traditie in familie, care au putut sa impuna un tip de masina la nivel de leader mondial. Discutia directa cu clientul si nevoile sale au stat in centrul atentiei. Astazi, firma EET este partenera a intreprinderilor de prelucrearea PAL-ului melaminat, a tamplariilor, pana la fabricile mari, si ofera pe langa aceasta intregul program de masini pentru prelucrarea lemnului masiv. Leader este EET si in ce priveste circularele verticale pentru materiale lemnoase, plastic si alucobond. In noul domeniu de afaceri, prelucrarea de plastic termoplastic cu masinile cu 5 axe CNC, avem, impreuna cu partenerul MAKA, succese redutabile.

O astfel de dezvoltare nu este posibila fara un service optimal. Din cei momentan 18 angajati, 5 sunt responsabili pentru functionarea ireprosabila a masinilor clientilor. Toate masinile vor fi instalate de catre noi si angajatii clientilor sunt instruiti de catre noi. In timpul garantiei precum si in postgarantie, tehnicienii nostri de service stau la dispozitia clientilor. Toti angajatii de service sunt specializati cu regularitate la producatori in strainatate, fiind informati continuu asupra ultimelor noutati tehnice. Piesele de schimb cele mai importante se gasesc pe stoc in Targu Mures, pentru ca reparatiile sa decurga in cel mai scurt timp. Producatorii masinilor noastre de calitate pot garanta piese de schimb pentru minim 10 ani.

Noi vedem baza viitorului in colaborarea tip parteneriat cu clientii. Colaborarea cu diverse institutii de leasing garanteaza o finantare la costuri avantajoase. Va ajutam cu placere si cu informatii pentru finantari EU nerambursabile. Ne-am bucura daca ne veti contacta.

eethqlocatie_eet

 

 

 

 

 

 

 

 

SC East European Trade SRL

Sediu Social:
Str. Stramba, nr. 18
Targu Mures, jud. Mures

Showroom & punct de lucru:
Str. Principala nr. 395M [E60],
547367 Corunca/Targu-Mures, Romania

Orar:
luni-vineri: 08:00-17:00

Contact:
Tel:  (004)-0265-268.583, 0265-269.150
Fax: (004)-0265-269.150

Email: eet@eet.ro

Web: www.eet.ro
www.masinidemana.ro
www.eet-cnc.ro
www.energiebio.ro

Facebook: www.facebook.com/easteuropeantrade
YouTube: easteuropeantrade

Back To Top