Perfectiune pana la ultimul milimetru. Un job pentru MARTIN.De la productia de unicate pana la cea de serie, de la fabricare manuala pana la cea automatizata.
Aici sunt cautate cele mai flexibile concepte, ce se adapteaza perfect cerintelor acuale si de viitor.
Aceste cerinte ridicate MARTIN le poate indeplini, multumita experientei de 80 de ani in prelucrarea lemnului, competentei inalte in gasirea solutiilor si prin vasta gama de masini standard si de solutii individuale.” Pe noi o solutie buna nu ne multumeste atunci cand exista alta si mai buna.”De aceea noi lucram incontinuu la aceasta in cadrul firmei MARTIN, masinile noastre sa fie si mai usor de manuit, obtinerea unei calitati de prelucrare mai inalta, deschiderea unor noi domenii de utilizare, si efectul final – posibilitatea prelucrariii rationale.”
MARTIN T60AMARTIN T60CMARTIN T65MARTIN T70MARTIN T75 PreX
Debutul ideal in clasa compacta premium. Pentru lemn masiv, PAL melaminat si alte materiale.Clasa compacta cu calitati Premium . Pentru lemn masiv, PAL melaminat si alte materiale.Redefineste clasa premium compacta pentru lemn masiv, PAL melaminat si alte materiale.O masina premium ce impune standarde. Pentru lemn masiv PAL melaminat si alte materiale.Pentru prima data in lume inaltime de taiere mai mare de 200mm si un domeniu de inclinare a panzei de 2X46°.
HOLZprofi FPNPHOLZprofi FPM-VRHANS SCHREINER TK 2325
Circularul industrial de formatizat. Pentru lemn masiv PAL melaminat si alte materiale.Circular profesional de formatizat.
Pentru lemn masiv,
PAL melaminat si alte materiale.
Circular clasic pentru lemn masiv
capacitate mare la cel mai mic pret.
Back To Top